Privacy & Disclaimer

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_single_image image=”15664″ img_size=”full” qode_css_animation=””][vc_column_text css=”.vc_custom_1532347726071{margin-top: 40px !important;margin-bottom: 40px !important;}”]

Privacy joseschrijver.nl

Joseschrijver.nl is mijn persoonlijke blog en visitekaartje, en ik waardeer jou als bezoeker! Daarom laat ik je graag weten hoe ik omga met jouw persoonsgegevens. Als je naar aanleiding van onderstaande info nog vragen hebt, kun je altijd contact met mij opnemen.

José Schrijver – Tekst & Communicatie

Als content creator schrijf ik teksten voor een mooie, gezonde en duurzame wereld. Daarnaast werk ik regelmatig als barista en freelancer in de horeca via Temper.

Je kunt contact met mij opnemen via connect@joseschrijver.nl. Mijn bedrijf is gevestigd op het volgende adres:

Jozef Israëlslaan 351

2282TJ Rijswijk

KvK-nummer: 71359117

Jouw persoonsgegevens

Wanneer je een reactie achterlaat of contact met me opneemt via het contactformulier, verwerk ik de volgende persoonsgegevens:

– Naam of gebruikersnaam
– E-mailadres
– IP-adres

Delen van persoonsgegevens met derden

Jouw gegevens worden niet verkocht aan derden. Jouw persoonsgegevens zal ik uitsluitend verstrekken als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Jouw websitebezoek

Op www.joseschrijver.nl worden algemene bezoekersgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres en de tijden van bezoek. Deze gegevens worden gebruikt voor de analyse van bezoek- en klikgedrag op de website. Aan de hand van deze analyse kan ik deze website beter laten aansluiten op de behoeftes van mijn bezoekers.

Voor de analyse maak ik gebruik van Google Analytics. Google Analytics gebruikt cookies. Voorbeelden van gegevens die verzameld worden en die ik kan zien zijn: de browser die je gebruikt om deze website te bekijken, de tijd die je hier doorbrengt en welke pagina’s je voor hoelang bekijkt. Uiteraard wordt er door Google Analytics vertrouwelijk omgegaan met de persoonsgegevens van wie dan ook en worden deze gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt dan de analyse.

Met Google heb ik een verwerkingsovereenkomst, het delen van informatie met Google is uitgezet en de IP-adressen worden geanonimiseerd. Daarmee voldoet mijn website aan de richtlijnen van het College Bescherming Persoonsgegevens.

Disclaimer joseschrijver.nl

Copyright

Alle content op deze website is door mijzelf gecreëerd. Niets op deze website mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wil je teksten of afbeeldingen gebruiken? Neem contact met mij op via connect@joseschrijver.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

Reclame, affiliates

Wanneer ik producten of diensten aanbeveel kan het zijn dat ik daar een vergoeding voor krijg. Al deze producten of diensten zou ik ook aanbevelen als er geen vergoeding plaats zou vinden. Ik geef altijd mijn eerlijke mening.

Sommige berichten bevatten affiliate links. Ook hier krijg ik een kleine vergoeding wanneer jij iets koopt via deze links. Dit kost jou niets extra’s.

Juistheid van informatie

Ik doe er alles aan om informatie op mijn website op juistheid te controleren. Het kan voorkomen dat de informatie verouderd is. Ik zou het waarderen als je mij op de hoogte stelt van onjuiste informatie, door te e-mailen naar connect@joseschrijver.nl.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row]