Bereik jouw ideale klant d.m.v. waardevolle content & SEO

Bedrijven met een positief verhaal of een mooie missie moeten zichtbaar zijn.

Ben jij zo’n bedrijf en ben je op zoek naar ondersteuning op het  gebied van SEO en/of content? Neem contact met mij op, ik help je met veel plezier!

Even voorstellen…

Sinds februari 2018 help ik de tofste bedrijven bij het bereiken van hun ideale klant, door middel van hoogwaardige content & SEO. Dit doe ik het liefst vanaf een berg of aan het strand, want ik heb de luxe dat ik mijn werk kan meenemen naar iedere mooie plek op de wereld.

Waar kan ik je bij helpen?

Of je nu een basis zoekwoordonderzoek gedaan wilt hebben, teksten wil laten optimaliseren voor Google of op zoek bent naar nieuwe kansen voor jouw bedrijf, ik help je graag. Dankzij mijn brede achtergrond – van SPH tot Culturele Antropologie, communicatie, online marketing en coaching – kan ik me snel en makkelijk verplaatsen in een doelgroep.

Zoekwoordonderzoek website

Of je nu een basis-zoekwoordonderzoek gedaan wilt hebben of op zoek bent naar extra optimalisatie voor een pagina of jouw gehele website, met tools zoals Search Console, KeySearch en Rankshaper breng ik jouw website naar ‘the next SEO level‘. Ik bied voor ieder budget een passende optie.

Productpagina’s en blogs

Op de juiste manier je boodschap uitdragen met pakkende teksten die aanzetten tot actie, dat is wat jij nodig hebt. Bijna niets is zo belangrijk als inspirerende content. Ik help je graag bij het schrijven van converterende productpagina’s en inspirerende, informerende of amuserende blogs.

SEO tekstschrijver – webteksten

Ben jij nog niet tevreden over de ranking van jouw website in Google? Met de inzet van zoekmachine optimalisatie (SEO), het aanpassen van de teksten met de juiste structuur en zoekwoorden help ik jou als SEO tekstschrijver omhoog in Google. Met behulp van een gedegen analyse kom ik tot verrassende ideeën.