Mijn loopbaan

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css=”.vc_custom_1530540222127{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;border-right-width: 0px !important;border-left-width: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}” z_index=””][vc_column][vc_row_inner row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=”” css=”.vc_custom_1526477680323{margin-right: 40px !important;margin-left: 40px !important;}”][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1530711468912{margin-top: 40px !important;margin-right: 20px !important;margin-bottom: 40px !important;margin-left: 20px !important;}”]

Mijn loopbaan (studies, werkervaring)

 

Mijn carrièrepad – als ADD’er met teveel interesses en bezigheden – is enorm veelzijdig. Ik ben altijd bezig geweest met communicatie en tekst. Toen ik twaalf was lanceerde ik mijn eerste website. Toen ik veertien was blogde ik veel. Daarnaast had ik verschillende communities gebouwd op Hyves (‘het oude Facebook’), zoals De Heftige Discussie Hyve met ruim 50.000 leden.

 

Ik heb veel gewerkt in de horeca- en vrijetijdsbranche, evenementen en het toerisme.  Het afgelopen jaar hielp ik in Nieuw Zeeland, als ‘digital nomad wannabe’, diverse bedrijven met het schrijven van teksten, het moderniseren van websites, het starten met social media en het opzetten van Google Adwords (en Google Grants). Ik werkte voor een groot conferentie retraite centrum, een lavendelboer en een vakantiepark/camping. Ook startte ik tijdens deze reis mijn eerste Engelstalige blog www.mywanderingmind.blog.

 

Ik zie veelzijdigheid als iets positiefs. Dankzij deze veelzijdigheid pas ik me enorm snel aan in een nieuwe omgeving, ben ik gewend nieuwe dingen te leren, heb ik veel mensenkennis opgedaan en kan ik me goed inleven in verschillende doelgroepen.

 

Opgegroeid in Den Haag

Geboren met de achternaam Schrijver, lag mijn carrièrepad misschien al vast. Als kind, opgroeiend op het strand van Den Haag, schreef ik al graag. Ik maakte mijn eerste website toen ik twaalf was. Het aantrekken van zo veel mogelijk bezoekers voor mijn website, vond ik toen al een leuke uitdaging.

 

In mijn vrije tijd was ik dus vaak aan het schrijven en ontwikkelen achter mijn computer. Daarnaast danste en sportte ik veel (turnen, tennis, korfbal) en speelde ik gitaar.

 

Diverse studies gevolgd

Na de HAVO, waar ik slaagde voor het ‘pretpakket’ C&M met LO2 en muziek, ging ik SPH studeren, want ik wilde graag mensen helpen. Toen ik merkte dat deze studie mij niet voldoende uitdaging bood, ben ik aan de Universiteit van Leiden Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie gaan studeren. Na twee jaar kreeg ik een commerciële baan aangeboden en ben ik gestopt met studeren.

 

Bij diverse werkgevers in uiteenlopende functies kon ik nooit helemaal mijn draai vinden. Ik had het overal wel naar mijn zin, maar de uitdaging ontbrak. Om deze reden ben ik toen ik 24 jaar was HBO Communicatie (reclame, media & design) gaan studeren in de avonduren, naast diverse jobs bij een groot sportcentrum en in een fitnesscentrum (horeca, communicatie, evenementen, receptie). Deze opleiding heb ik aangevuld met Marketing NIMA A en NIMA Online Marketeer.

 

Breakdown Burn out & ADD

In 2012 werkte ik ongeveer zestig uur per week en in de avonden studeerde ik in Rotterdam. Daarnaast had ik veel teveel hobbies en een uitgebreid sociaal leven. Achteraf gezien snap ik best dat dit fout ging. Op mijn 26e kreeg ik een burn-out, waarna ik werd gediagnostiseerd met ADD. De diagnose ADD was geen verassing en een hele opluchting. Ineens had ik veel meer begrip voor mijzelf, had mijn omgeving meer begrip voor mij en leerde ik hoe ik om kon gaan met dingen die voor mij altijd lastig waren.

 

Dankzij mijn burn-out, de diagnose ADD en alles wat ik daarvan geleerd heb weet ik nu heel goed wie ik ben en waar ik goed in ben.

 

Reis naar Nieuw Zeeland

Na mijn burn-out heb ik een jaar in Nieuw Zeeland gereisd. Ik heb een van gekocht en deze omgetoverd tot een minicamper. Als digital nomad hielp ik onderweg verschillende bedrijven met website-ontwikkeling, online marketing, copywriting en social media marketing.

 

Ervaring als tekstschrijver

Zoals ik eerder beschreef, schreef ik jarenlang blogs op mijn eigen websites en op social mediakanalen zoals CU2, Hyves en waarbenjij.nu. Voor Sportcentrum de Rhijenhof schreef ik als receptie- en communicatiemedewerker diverse online en offline teksten. Als Allround Medewerker bij Health City and Basic Fit Den Haag Noordweg beheerde ik de social mediakanalen en schreef ik regelmatig persberichten. Bij Outdoorshift was ik als mede-oprichter verantwoordelijk voor het merk en de marketingcommunicatie, van strategie tot uitvoering.

 

In 2016 ben ik mijn eigen (Engelstalige) blog gestart. Daarnaast heb ik diverse teksten geschreven voor bedrijven zoals De Juiste Waarde (alle website teksten inclusief SEO, een flyer en een folder). Voor Zaakado Relatiegeschenken schreef ik een strategisch online marketing advies, vooral gericht op SEO. In Nieuw Zeeland heb ik als projectleider, copywriter en content manager diverse websites ontwikkeld (inclusief SEO copywriting) voor Christchurch Lavender Gardens, Tauhara Conference & Retreat Centre en Ashburton Holiday Park (nog in ontwikkeling).

Begin 2018 ben ik officieel gestart als freelance tekstschrijver. Momenteel schrijf ik teksten voor Kingfisher Tours Egypte.

 

 

Koffie drinken om de mogelijkheden te bespreken?

Begin 2018 heb ik een twee-daagse baristacursus gevolgd en sindsdien werk ik af en toe als barista op verschillende locaties. Als echte koffieliefhebber zeg ik geen nee tegen een doppio of ‘bakkie pleur’ (op zijn Haags), om te sparren en/of om de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken.

 

Neem contact op via onderstaand formulier.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”15788″ img_size=”full” qode_css_animation=”” css=”.vc_custom_1530542909455{margin-top: 40px !important;margin-bottom: 40px !important;border-bottom-width: 40px !important;padding-top: 40px !important;}”][vc_single_image image=”15804″ img_size=”full” qode_css_animation=”” css=”.vc_custom_1530542930844{margin-top: 40px !important;margin-bottom: 40px !important;padding-top: 40px !important;padding-bottom: 40px !important;}”][vc_single_image image=”15803″ img_size=”full” qode_css_animation=”” css=”.vc_custom_1530542995775{margin-top: 40px !important;margin-bottom: 40px !important;padding-top: 40px !important;padding-bottom: 40px !important;}”][vc_single_image image=”15801″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column css=”.vc_custom_1530185334352{padding-right: 200px !important;padding-left: 100px !important;}”][contact-form-7 id=”15314″ html_class=”default”][/vc_column][vc_column][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row]